22.3 C
İstanbul
25 Haziran 2025, Çarşamba
Ana SayfaKişisel VerilerKars’ta Siberay Projesi kapsamında 620 öğrenciye eğitim verildi

Kars’ta Siberay Projesi kapsamında 620 öğrenciye eğitim verildi

Kars’ta, siber suçların önlenmesi ve farkındalık oluşturmak adına hayata geçirilmiş olan Siberay Projesi kapsamında 620 öğrenciye eğitim yapıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Siberay Projesi eğitim çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kars’ın Susuz ve Sarıkamış ilçelerinde öğrencilerle buluştu.

Eğitim kapsamında 620 öğrenciye siber suçların önüne geçilmesi, maddi ve manevi zararların en aza indirilmesi, farkındalık ve bilinçlendirme konularında sunum gerçekleştirildi.

Ekipler öğrenciler siber güvenlik, siber suç, siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı, güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin önemi ile alakalı konularda da bilgi verildi. Öğrencilerinin sorularını da yanıtlayan ekipler, eğitimin bitiminde öğrencilere kitap hediyesinde bulundu.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce öğrencilere dair eğitim programlarının sürdürüleceği bilgisine ulaşıldı.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments